© 2006 D'r Wielly                                                                                                 
laatste update 06-03-15
Maart 2010

De carnaval zit er weer op voor dit jaar en D'r Wielly heeft een druk seizoen achter de rug! Met optredens door heel Limburg (ook Belgisch Limburg!) en Brabant heeft hij de mensen weer aan de polonaise en het sjoenkelen gebracht. Met nu al weer ideeën voor het volgend jaar, zijn we benieuwd wat D'r Wielly (en ook ons!) weer te wachten staat voor het nieuwe carnavalsseizoen!Januari 2010

D'r Wielly heeft op 22 januari 2010 in de finale van het PLK 2010 een verdienstelijke 9e plaats behaald met zijn carnavalsschlager 'Ich sjeet d'r vogel aaf'. De verschillende jury's waren het onderling niet eens, want D'r Wielly kreeg hele hoge punten, maar van de zaaljury slechts 1 punt!! Aangezien deze finaleplaats natuurlijk naar meer smaakt zijn wij ontzettend benieuwd of hij volgend jaar weer in deze finale mag komen te staan en zodoende 3 maal op rij in de finale zou staan!! Wij wensen hem bij deze dus in ieder geval alvast veel succes! Op www.parkstadlive.nl kunt u de gehele uitslag van het PLK 2010 nog eens rustig bekijken. 

Mei 2010
Eerste namen bekend
Moddersproak 2010: Ammezeer Dich Noe!
WAUBACH - Het grootste jaarlijkse dialectevenement van de Euregio Maas-Rijn staat op zaterdagavond 25 september voor de vierde keer op rij geagendeerd in zaal 't Ströatje in Landgraaf. De meeste deelnemersnamen zijn onlangs bekend gemaakt. De jonge zanger Wielly van Meegen uit Hoensbroek, die doorbrak met zijn Ode aan Sjef Diederen, bijt het spits af met het mottolied van dit jaar: Ammezeer Dich Noe, waarna tal van grote namen uit de Euregio ervoor zorgen, dat dit 'ammezere' van het publiek beslist gaat lukken. Naast vertrouwde namen uit de eigen regio, zoals Veldeke-prijswinnaar Colla Bemelmans (Nuth) en de zingende kapper Gaston Jacobs ("Mit 60 Jaor") uit Ulestraten, klinkt er dialectpoëzie uit Waterval, Krefeld en Heinsberg, een komische buut uit het Belgische Kelmis en harmonieuze samenzang van het herenkoor Capella a Capella uit Aken. De legendarische "Kölnbarde", troubadour Hans Jürgen Jansen uit Keulen, zal bewapend met zijn akoestische gitaar zijn romantische luisterliedjes ten gehore brengen. De organisatie belooft met nog twee klappers te komen, maar wie dat zijn, blijft nog even geheim. Taalkundige Jean Frins voert in zijn mix van Waubachs en Nieuwenhaags ook dit jaar weer 'met schwung' door het avondvullende programma. Meer info op www.osmoddersproak.com
Beste Muziekliefhebbers,

Wij zijn blij en verheugd om u te kunnen mededelen, dat D'r Wielly weer volop bezig is met nieuwe liedjes. Binnenkort duikt hij weer de studio bij Marlstone in om de liedjes op te nemen, zodat hij waarschijnlijk na de zomer met een nieuwe cd-single gaat uitkomen. Dit zal dan zijn 3e cd-single gaan worden. We wachten het eindresultaat af!

Beste Muziekliefhebbers,

D'r Wielly heeft weer een nieuw hoogtepunt in zijn muzikale carriere mogen bereiken!! Hij staat namenlijk voor het 2e opeenvolgende jaar in de finale van het Parkstad Leedjes Konkoer, deze keer met zijn carnavalsschlager 'Ich sjeet d'r vogel aaf'.  Samen met nog 15 andere finalisten zal hij een gooi doen naar de titel om de schlager van
PLK 2010 te worden. Dit alles zal gebeuren op vrijdag 22 januari 2010 in het Corneliushuis te Heerlerheide. Hij is zelf erg blij en ontzettend trots om op deze dag 'Gebrook' te mogen vertegenwoordigen in deze finale. Reikhalzend en ontzettend enthousiast kijkt hij uit om 'de tent eens op de kop te zetten'.
Wilt u deze avond meemaken, kunt u op www.parkstadlive.nl kijken voor de verkooppunten van de kaartjes en voor verdere informatie omtrent dit MEGA-spektakel.
Tenslotte wensen wij D'r Wielly natuurlijk ontzettend veel plezier en succes tijdens deze geweldige finale!!!

Juli 2012

Beste Muziekliefhebbers,

D'r Wielly is qua gezondheid weer helemaal "de oude" en de mensen hebben er ook weer alle vertrouwen in, gezien de vele optredens die hij de komende maanden weer heeft.
Van buurtfeesten tot ouderenavonden, van verjaardagsfeesten tot radio-interviews, maar ook een jubileumavond, cd-presentatie van collega's, een avond voor gehandicapten en zowaar een optreden op het Formule1-circuit van Spa-Francorchamps. U ziet het, D'r Wielly "zet de tent weer op ziene kop".
Tenslotte nog het nieuws dat D'r Wielly dit najaar weer de studio induikt om weer nieuwe liedjes op te nemen!!!

Juli 2013

Beste Muziekliefhebbers,

D'r Wielly heeft de afgelopen maanden een ware "metamorfose" ondergaan.
Niet alleen heeft hij tegenwoordig een andere "coupe" (hoe lang zal dat zo blijven of is dit voor altijd??), maar is hij inmiddels sinds eind november 2012 tot eind juni 2013 27 kg!! afgevallen (in dus 7 maanden tijd!). Van 125 kg naar 98 kg in die periode is een knappe prestatie!
Hij barst daardoor natuurlijk van de energie en heeft inmiddels dan ook weer diverse plannen op muzikaal gebied.
Op korte termijn gaat hij namenlijk weer iets nieuws opnemen in de studio van Marlstone te Bunde.
Wat dit is, hoor ik u vragen, laat u verrassen…….
Het lijkt misschien wat vroeg, maar ook is D'r Wielly al voorzichtig begonnen met de eerste stapjes te zetten richting een nieuwe carnavalsschlager. Het mooie nieuws hiervan is, dat ook dit jaar "Os Marleen" oftewel zanger Marleen Mols uit Schinveld weer de tekst gaat schrijven.
Na het succes van vorig jaar (halve finale LVK, finale PLK) met het liedje "Loat diene gekke kantj weer zieën" wordt dat natuurlijk moeilijk om te overtreffen, maar voor Marleen is dit ook weer een uitdaging!
De komende periode heeft D'r Wielly weer een aantal optredens voor de boeg en gaat hij ook tussen de bedrijven door nog meer inspiratie opdoen in zijn "Zweite Heimat"!
Wij wensen D'r Wielly veel succes met de optredens, de studio induiken, de inspiratie opdoen en natuurlijk ook het afvallen.
U, als muziekliefhebber, wens ik een fijne zomer en tot snel weer!Juli 2011
 
Het afgelopen half jaar heeft D'r Wielly veel gezondheidsklachten gehad, met name aan keel, neus en oren. Hierdoor heeft hij het enige tijd rustig aan moeten doen en vele optredens (helaas) moeten afzeggen. Inmiddels is er al een operatie achter de rug en knapt D'r Wielly rustig weer op. Met nog meer ideeën en weer optredens voor de boeg, voelt hij zich weer sterk & fris om te beginnen!!

September 2010


Augustus 2010
December 2012

D'r Wielly staat in de halve finale van het LVK!! Kijk hieronder voor de precieze gegevens en vooral stemmen!!!!....

Januari 2013

Nadat D'r Wielly in de halve finale van het LVK 2013 heeft gestaan met zijn carnavalsschlager 'Loat diene gekke kantj weer zieën', is het hem helaas niet gelukt om door te stoten naar de finale. Op zaterdagmorgen 19 januari werden de finalisten live op L1 radio bekendgemaakt. Bij d'r Wielly thuis waren in totaal 23 fans bijelkaar gekomen om deze spannende live-uitzending mee te maken. Het heeft echter niet mogen baten Desondanks was het een gezellige boel, waarbij er voor de inwendige mens ook is gezorgd. Achteraf kan D'r Wielly terugkijken op mooie momenten en is hij klaar voor de carnavalsoptredens die er nog allemaal gaan komen. Vanaf deze plaats wil hij alsnog iedereen bedanken die op de één of andere manier zijn/haar steentje hieraan heeft bijgedragen! "Luitjes bedankt voor alles, dankzij jullie heb ik dit allemaal kunnen realiseren en ik zal er volgend jaar zeker weer voor gaan!"
D'r Wielly heeft op 18 januari 2013 ook nog eens in de finale van het PLK 2013 een verdienstelijke 6e plaats behaald met zijn carnavalsschlager 'Loat diene gekke kantj weer zieën'. Van de hoofdjury en de burgemeestersjury kreeg D'r Wielly hele hoge punten (12 punten), maar ook dit keer kreeg hij van de zaaljury weinig punten (8 punten). Aangezien deze finaleplaats natuurlijk naar meer smaakt zijn wij ontzettend benieuwd of hij volgend jaar weer in deze finale mag komen te staan en zodoende al voor de 4e keer in de finale zou staan!! Wij wensen hem bij deze dus in ieder geval alvast veel succes! Op www.parkstadlive.nl kunt u de gehele uitslag van het PLK 2013 nog eens rustig bekijken.

 

Beste Muziekliefhebbers,

D'r Wielly heeft weer een nieuw hoogtepunt in zijn muzikale carri
ère mogen bereiken!! Hij staat namenlijk voor de 3e keer in zijn "carrière" in de finale van het Parkstad Leedjes Konkoer, deze keer met zijn carnavalsschlager 'Loat diene gekke kantj weer zieën'.  Samen met nog 15 andere finalisten zal hij een gooi doen naar de titel om de schlager van PLK 2013 te worden. Dit alles zal gebeuren op vrijdag 18 januari 2013 in het Socio-project te Eygelshoven. Hij is zelf erg blij en ontzettend trots om op deze dag 'Gebrook' te mogen vertegenwoordigen in deze finale. Reikhalzend en ontzettend enthousiast kijkt hij uit om 'de tent eens op de kop te zetten'.
Wilt u deze avond meemaken, kunt u op www.parkstadlive.nl kijken voor de verkooppunten van de kaartjes en voor verdere informatie omtrent dit MEGA-spektakel.
Tenslotte wensen wij D'r Wielly natuurlijk ontzettend veel plezier en succes tijdens deze geweldige finale!!!

Maart 2014
Nadat D'r Wielly in 2013 in de halve finale van het LVK 2013 heeft gestaan met zijn carnavalsschlager 'Loat diene gekke kantj weer zieën', is het hem dit jaar helaas niet gelukt om dit kunststukje nog eens te herhalen. Met zijn carnavalsschlager van dit jaar "Zoe bèste hot" had hij zich echter ook ingeschreven bij de beide liedjeskonkoeren van Parkstad. Bij het PLK gingen 19 deelnemers naar de finale en is D'r Wielly helaas geëindigd op de meest onverdienstelijke plaats, namelijk 20e…. Bij het andere liedjeskonkoer van Parkstad, het RTV Parkstad Vasteloaves Leedjeskonkoer, is D'r Wielly in eerste instantie doorgedrongen tot de halve finale en daarna is hij zelfs doorgedrongen tot de finale. Er mochten zich in totaal 11 deelnemers gelukkig prijzen met een finaleplaats, waaronder dus D'r Wielly ook! Tijdens deze finale is D'r Wielly uiteindelijk op een 8e plaats geëindigd. Buiten de vele optredens die hij de afgelopen tijd heeft gehad met de carnaval is hij, zoals de vorige keer al aangegeven, de studio ingedoken om een nieuwe medley op te nemen. De zogenaamde "Wahnsinn-Schatzimedley" slaat overal goed aan en de mensen zingen het volop mee. De komende tijd staan er weer een aantal mooie, aparte optredens op de planning en heeft D'r Wielly weer meer plannen om de studio in te duiken……Wat voor plannen? Laat u (weer) verrassen!

045-5225992
Informatie en boekingen
e-mail adres
Wiellyvanmeegen@hetnet.nl
045-5225992
Informatie en boekingen
045-5225992
Informatie en boekingen
e-mail adres
Wiellyvanmeegen@hetnet.nl
045-5225992
Informatie en boekingen
b.g.g. 06-12094572