045-5225992
Informatie en boekingen
e-mail adres
Wiellyvanmeegen@hetnet.nl
045-5225992
Informatie en boekingen
045-5225992
Informatie en boekingen
e-mail adres
Wiellyvanmeegen@hetnet.nl
045-5225992
Informatie en boekingen
b.g.g. 06-12094572

Juni 2009Beste Muziekliefhebbers,

Wij zijn erg trots en blij u te kunnen meededelen, dat D'r Wielly zijn 2e cd-single gaat presenteren aan het grote publiek!!
In samenwerking met Swing-Star van Marleen Mols, Moondog Productions, Stichting Pergamijn (voorheen Pepijn en Paulus), Marlstone Music en vele vrijwilligers zal dit plaatsvinden op 11 juli 2009 tijdens de 2e editie van Swing-Star schtilt veur.
Naast de 4 artiesten die op deze middag hun cd-single gaan presenteren (D'r Wielly, Katja, Martijn Smeets en Mesjieu Maurice), ziet u onderstaand een totaaloverzicht van de artiesten die dit spektakel compleet maken.
Wilt u dus een gezellige middag met een diversiteit aan muziek, kom dan op 11 juli 2009 naar de Stichting Pergamijn, Watersley 1 te Sittard (gratis entree!!).


April 2009Beste Muziekliefhebbers,

Wij zijn blij en verheugd om u te kunnen meededelen, dat D'r Wielly weer een stap in zijn "muzikale wereld" gaat zetten. Hij gaat namenlijk samenwerken met Marlstone Music te Bunde, één van de toonaangevendste studio's in Limburg.
Zij zullen samen ernaar streven een volwaardig produkt te gaan maken, dat D'r Wielly meer bekendheid gaat opleveren in Limburg en wellicht ook Brabant
Januari 2009Beste Muziekliefhebbers,

D'r Wielly heeft op 31 januari 2009 in de finale van het
PLK 2009 een verdienstelijke 8e plaats behaald met zijn carnavalsschlager 'Riet de tap mèr op'. Tot aan de laatste jury deed hij volop mee om de prijzen, hij stond toen namenlijk 3e!! Aangezien deze finaleplaats natuurlijk naar meer smaakt zijn wij ontzettend benieuwd of hij volgend jaar weer in deze finale mag komen te staan, wij wensen hem bij deze dus in ieder geval alvast veel succes!
Op www.parkstadlive.nl kunt u de gehele uitslag van het
PLK 2009 nog eens rustig bekijken. 


Beste Muziekliefhebbers,

D'r Wielly heeft weer een nieuw hoogtepunt in zijn muzikale carriere mogen bereiken, hij staat namenlijk op zaterdag 31 januari 2009 in de finale van het
PLK 2009 in het Socio-project te Eygelshoven (Kerkrade), met zijn carnavalsschlager 'Riet de tap mèr op'. Hij is zelf erg blij en ontzettend trots om op deze dag 'Gebrook' te mogen vertegenwoordigen in deze finale. Reikhalzend en ontzettend enthousiast kijkt hij uit om als laatste van alle deelnemers deze finale te mogen afsluiten en 'de tent nog eens op de kop te zetten'.
Wilt u deze avond meemaken, kunt u op
www.parkstadlive.nl kijken voor de verkooppunten van de kaartjes en voor verdere informatie omtrent dit MEGA-spektakel.
Tenslotte wensen wij D'r Wielly natuurlijk ontzettend veel plezier en succes tijdens deze geweldige finale!!!

OGEN ALS STERRETJES, EEN NEUSJE ZO KLEIN
WIJ ZIJN GELUKKIG JE VADER EN MOEDER TE ZIJN

DEAN

IS GEBOREN OP ZATERDAG 23 AUGUSTUS 2008,
WEEGT 4270 GRAM EN IS 52 CM LANG
JE TROTSE OUDERS:
WIELLY & RENATE VAN MEEGEN
PRINS CLAUSSTRAAT 106
6433 JR HOENSBROEK

 
Eindelijk was het dan zover, op zaterdagmiddag 23-08-2008 zijn D'r Wielly en Renate pappa en mamma geworden van een zoontje genaamd Dean (hij heeft 15 dagen langer op zich laten wachten!!). Renate en Dean maken het uitstekend en pappa D'r Wielly geniet nu al met volle teugen. Zou dit over een 15-tal jaren een nieuw zangtalent worden, we zullen zien........In ieder geval heeft de kleine Dean al zijn debuut op het podium gemaakt, samen met mamma en pappa tijdens de cd-presentatie werd voor Dean door pappa D'r Wielly een liedje gezongen voor de kleine spruit. Dit liedje staat overigens ook op D'r Wielly's nieuwe cd: D'r Wielly pakt oet!! Als extraatje kunt u onderstaand het geboortekaartje bekijken......

September 2008
D'r Wielly en Renate trotse pappa en mamma
Op 11 november 2006 begon voor D'r Wielly het carnavalsseizoen met een 'grande opening' op de Grote Markt in Genk. Dit was voor D'r Wielly weer een stap verder in zijn carriere om zoiets te mogen meemaken. Aan de foto's kunt u zien dat het een gezellig festijn was en kunt u D'r Wielly ook 'live in action' zien. Dit optreden in Genk was pas het begin van een heel mooi carnavalsseizoen waar D'r Wielly ook nog opgetreden heeft in Heerlerheide, Venray, Sittard, Venlo, Meezenbroek, Heerlen (diverse malen) en natuurlijk een aantal keren in zijn eigen woonplaats Hoensbroek op diverse carnavalsevenementen. Achteraf kan D'r Wielly dan ook terugkijken op een schitterend, geslaagd carnavalsseizoen. Een groot dankwoord gaat dan ook uit naar alle mensen die D'r Wielly geboekt hebben, de mensen die hem tijdens deze periode gesteund hebben en natuurlijk de 'fans' die zijn optredens bijgeluisterd hebben. 

November 2006 t/m Februari 2007


Carnaval
De uitkijk
1e Album van D'r Wielly
September 2006
Op 9 september van het jaar 2006 was het dan zover! Het 1e album van D'r Wielly, genaamd 'OP WAEG', was een feit.
Zoals u hiernaast kunt zien, werd dit nieuws via de plaatselijke weekbladen bekend gemaakt. Omdat D'r Wielly deze zeer speciale gebeurtenis niet zomaar voorbij wilde laten gaan, werd er een heuse cd presentatie-avond gehouden in het M.F.C. te Hoensbroek. Het Limburgs Dagblad kwam dit nieuws ook ter ore en plaatste het zelfs in haar zaterdageditie bij de agenda voor dat weekend. Dat dit niet voor niets is geweest bleek al gauw op diezelfde avond.

De geweldige optredens van die avond (o.a. Sjef Diederen, de Patronaatsknöppele en Marleen Mols) zorgden voor een geslaagde, gezellige avond. Bij de rubriek fotogallerij kunt u zichzelf, via de gemaakte foto's van die avond, hiervan overtuigen. De reactie van D'r Wielly zelf na deze avond was: "Ik wil iedereen die op zijn of haar manier een bijdrage heeft geleverd aan deze geslaagde avond hartelijk danken, zonder jullie allemaal had ik dit niet kunnen verwezenlijken."
D'r Wielly heeft ook op een Limburgse artiestenavond gezongen en heeft daar tussen Limburgse "cracks" als Sjef Diederen, Ivo Rosbeek en Bruno Majcherek gestaan.
Op deze avond heeft hij de zaal weer aan de gang gekregen, waarvoor hij de complimenten van diverse mensen in ontvangst heeft genomen.
Tevens werden zijn zangkwaliteiten nog eens geroemd, wat ook weer veelbelovend is voor de toekomst.

Limburgse Artiestenavond M.F.C. Hoensbroek
Mei 2006
Een jaarlijks terugkerend evenement is de Braderie in Hoensbroek.
Na afgelopen jaar op het Postplein te hebben gestaan, stond D'r Wielly dit jaar voor het eerst op het grote podium op de markt.
Ondanks het feit dat de weergoden niet helemaal meewerkten, wist D'r Wielly toch op zijn eigen speciale manier het publiek te boeien.
De presentatrice van dit

Braderie Hoensbroek
evenement, Marleen Mols, vroeg D'r Wielly na zijn optreden wat hij van het weer vond.
D'r Wielly zei hierop dat hij de weergoden nu heeft toegezongen en dat het nu goed moest komen met het weer.
Het gevolg hiervan was, dat het hierna inderdaad droog werd.
Optreden tijdens Braderie Hoensbroek
Mei 2006
Zoals u kunt zien is D'r Wielly ook actief geweest op de radio.
Op maandag 3 april 2006 is hij van 22.30 - 23.15 te gast geweest bij Radio Parkstad in het programma "Parkstad Live" van Paul Conemans.
Hier heeft hij een interview afgelegd en 2 liedjes gezongen, waaronder natuurlijk zijn cd-single "Zieëven Zung".
Maart 2006
Februari 2006

Zoals u hiernaast kunt zien, is D'r Wielly ook in de plaatselijke weekbladen nog in het nieuws geweest n.a.v. het uitbrengen van zijn 1e cd-single genaamd Zieëven Zung.
Inmiddels kan, mede door de verkoopcijfers, gezegd worden dat deze single een succes blijkt te zijn.

© 2006 D'r Wielly                                                                                                 
laatste update 06-03-15
045-5225992
Informatie en boekingen
e-mail adres
Wiellyvanmeegen@hetnet.nl
045-5225992
Informatie en boekingen
045-5225992
Informatie en boekingen
e-mail adres
Wiellyvanmeegen@hetnet.nl
045-5225992
Informatie en boekingen
b.g.g. 06-12094572